Foto: Gabriela Cuzepan

Play Arena: proiectul câștigător CitySense Hackathon 1.0

În urma votului participanților de la CitySense Hackathon 1.0, care a avut loc sâmbătă, 9 iunie, Play Arena a fost desemnat proiectul care va primi finanțarea pentru implementarea unui prototip în Sibiu. După cum sugerează și denumirea, proiectul are o abordare non-conformistă, chiar jovială. Mai exact, acesta presupune dinamizarea cu lumini interactive a unei zone din Sibiu. Trecătorii vor putea interacționa cu instalația stradală, declanșând o serie de jocuri urbane, pe bază de lumini. Aceștia se vor putea antrena în adevărate competiții, care măsoară rapiditatea, dibăcia și chiar inteligența.

Conform previziunilor, Play Arena ar putea fi implementat în vecinătatea fostei Case de Cultură a Sindicatelor.

„Încercăm implementarea proiectului în părculețul din fața Centrului Cultural Ion Besoiu, între monumentul Revoluției și Hotel Ramada. Nu putem spune cu siguranță că va fi locul final, trebuie decis într-o discuție cu reprezentanții Primăriei. Jocul este liber pentru orice persoana care ajunge acolo. Sunt doi jucători care stau împreună față în față. Probabil finanțarea o vom primi în aproximativ două săptămâni, după care vom avea discuții cu partenerii implicați și atunci vom putea spune când proiectul devine realitate”, a explicat pentru Turnul Sfatului Mircea Gherman, liderul echipei.

Echipa Play Arena este compusă din: Mircea Gherman, Alina Porumb, Laura Dragomir, Andrei Pastiu, Eugen Rosenfeld, Mihai Radulescu, Radu Iamandi și Stanislav Sava. 

 

Felicitări și mult spor în continuare! De-abia așteptăm să te testăm, Play Arena!

×

Make an appointment and we’ll contact you.